• LOKAAL GEKWEEKT
  • GRATIS IN HEEL NEDERLAND BEZORGD
  • TOT 90 DAGEN BLOEIENDE BLOEMEN
  • VOOR IEDEREEN EEN GLIMLACH
  • GELEVERD IN PRACHTIGE CADEAUDOOS

Samen duurzaam aan de slag voor jouw club, stichting of vereniging

Veel clubs hebben het financieel niet gemakkelijk. En corona heeft die situatie niet verbeterd. Sponsorgeld is nog schaarser geworden. Niks om blij van te worden. :( Wij van Tophangpotten.nl willen jouw vereniging of stichting daarom graag een steun in de rug geven. Dat doen we door voor elke cadeaudoos die we van jou terug ontvangen 5 euro in jullie clubkas te leggen.

Dat is niet alleen lekker voor je club, maar ook goed voor Moeder Natuur. We kunnen een doos dan namelijk hergebruiken en helpen zo een handje om de afvalberg terug te dringen. We zijn met planten al groen bezig, maar zo dus nog groener!

Wat je moet doen is eenvoudig. Heb je zelf of heeft iemand in je omgeving de luxe cadeaudoos van ons ontvangen? Breng die doos dan terug naar onze kwekerij en wij maken 5 euro aan jouw vereniging (of goed doel). En dat voor elke doos, mits die in goede staat is.

Wil je meer weten over onze actie - als bezitter van de doos of als club op zoek naar extra inkomsten - laat het dan weten door ons een Whatsapp te sturen of neem contact met ons op via het contactformulier.. We verstrekken dan alle benodigde informatie.

 

Wil je weten bij wie je je verpakking kunt inleveren en 5 euro glomlachbonus kunt verdienen? Op steeds meer plaatsen kan het! Zie hier onze lijst met inleverpunten.